BellyPaint


bellypaint

 

Bellypainting

Een van de mooiste momenten uit uw leven vereeuwigd, door het laten maken van een Bellypaint,( buikschildering). Een buikschildering geeft de mogelijkheid om jouw zwangerschap op een mooie manier vast te leggen. Zo heb je na de zwangerschap nog steeds mooie foto’s als aandenken aan jouw bolle buik. De schmink dekt alles, dus ook tatoeages en striae. Het resultaat is niet alleen mooi, het proces is ook erg bijzonder. Jouw baby reageert namelijk op de kwast! 🙂 Geniet van dit moment, geniet van een bellypainting.

Wat heel leuk is, is verras jullie vriendin met een mooie bellypaint op haar babyshower. Houd er daarbij rekening mee, dat dit ongeveer 1,5 uur duurt (afhankelijk van het gewenste ontwerp). Houd er ook rekening mee dat jullie zwangere vriendin tijdens het painten geen cadeaus kan uitpakken. Verzin daarom leuke activiteiten die jullie als groep tijdens de paint kunnen doen. Bijvoorbeeld; samen rompertjes versieren, een vlaggenlijn maken, fruit en groentehapjes geblinddoekt proeven, een pool maken voor de naam en geboortedag, een babykennisquiz spelen, high tea-en, etc.

Wat er geschilderd kan worden? Alles kan! Vrijwel alles is mogelijk….beertjes, hartjes, baby, ooievaar, abstract, een echo foto. Leuk in het thema van uw babykamer of misschien zelfs de naam al van je baby op je zwanger buik? Je kunt bijvoorbeeld iets laten maken in de stijl van jullie babykamer of geboortekaartje. Mocht je zelf geen idee hebben dan kun je vertrouwen op creatieve input van de belly painter.

Het beste tijdstip voor een bellypainting is rond 30-35 weken dit omdat vaak de buik mooi rond is en vol is. De buikschildering blijft de hele dag mooi zitten, ook onder uw kleding. Wanneer u het eraf wenst, is het gemakkelijk af te wassen met water.

bellypaint 2

 

 

Rondom omgeving Hoorn kunt u en mooie bellypaint laten maken bij Patricia Petrick fotografie. www.patriciapetrickfotografie.nl