Bungalowparken

Welk bungalowpark hoort volgens jou in onze top 5?

Als je op zoek bent naar kindvriendelijke vakantieparken in Nederland dan kan je door de bomen het bos niet meer zien. Maar wat is nu het leukste, mooiste of beste vakantiepark voor jou en je kinderen?

Ieder bungalowpark noemt zich al snel kindvriendelijk, en daar zijn er nogal wat van.
In de praktijk is er nogal wat verschil. Op het gebied van luxe, van faciliteiten en extra’s.

Welke eisen stel je aan accommodatie, faciliteiten en andere zaken? Hoewel iedereen anders is zijn er voor kinderen een aantal zaken belangrijk.

Huisjes, bungalows, stacaravans of tenten

Het eerste wat je kan verwachten is natuurlijk een accommodatie die op kinderen is bedacht. Op de meeste vakantieparken zijn die wel in orde.

Wel is er veel verschil in grootte, luxe, en ligging van de accommodaties. In de betere en grotere vakantieparken is er een ruime keuze, voor iedere prijsniveau wat.

Welke faciliteiten zijn er?

Dan zijn de faciliteiten erg belangrijk. Vaak kom je niet veel van het vakantiepark af, en dan moeten de supermarkt en de restaurants goed zijn.

Voor de kinderen is waarschijnlijk het zwembad belangrijker. Maar kijk even verder dan dat. Hoe meer andere dingen er op het vakantiepark te doen zijn, hoe beter.

Let dus op de speeltuintjes. Is er ook een klein speeltoestel vlakbij je bungalow? Is er een vijvertje of meertje om met een schepnetje te spelen? Een strandje misschien?

Wil je een groot, of juist kleinschalig vakantiepark?

Het moge duidelijk zijn dat de grote vakantieparken de meeste faciliteiten zullen hebben. Maar vraag je daarbij wel af of dat wel zaligmakend is. Je voelt je misschien beter op je plek op een kleinschalig, kindvriendelijk vakantiepark.

Bron: http://www.vakantie-met-kinderen.com

Laat ons uw reactie horen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s