Kraamzorg

kraamvogelfoto2
Wat doet je kraamverzorgende?

Jouw kraamverzorgende helpt je gezin bij een goede start na de geboorte van je baby. De kraamverzorgende komt de eerste acht dagen na de bevalling elke dag bij je thuis. Zodat jullie als ouders na de kraamtijd zelfstandig de zorg voor je baby kunnen oppakken. Als je thuis bevalt, komt je kraamverzorgende al tijdens de bevalling bij je. Ze assisteert de verloskundige en kan, als je dat fijn vindt, jou als moeder begeleiden en ondersteunen met wat je maar nodig hebt op dat moment. Van een glas water halen tot helpen bij het opvangen van de weeën. Of een extra hand om in te knijpen. De kraamverzorgende is tijdens de bevalling dus een soort vliegende kiep. Meteen na de bevalling verzorgt ze jou en je pasgeboren baby. Ze helpt je al in de eerste minuten met je baby aanleggen als je borstvoeding gaat geven. Een douche na de bevalling kan fijn zijn. Je kraamverzorgende helpt je daarbij en zorgt ervoor dat je daarna in een fris, schoon bed kan stappen en je baby lekker bij je komt.

Wil je meer informatie lezen? Ga dan naar http://www.dekraamvogel.nl/info-advies/wat-doet-je-kraamverzorgende

kraamvogel logo

kraamvogel foto1Kraamzorg in West-Friesland
In West-Friesland kiezen honderden gezinnen voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. Met een hecht en geschoold team doen wij ons uiterste best om al die nieuwe ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In West-Friesland zijn wij koploper in persoonlijk en vertrouwd contact. Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is: ‘Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.’  De Kraamvogel stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners uit de omgeving. Samen zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Wist je dat..?
Eén op de vijf gezinnen kiest voor de Kraamvogel. Deze trotse ouders laten weten hoe zij de kraamweek hebben ervaren. Daar komt deze top 5 uit.

  1. Veel nuttige tips en adviezen
  2. Zorg voor het hele gezin
  3. Goede begeleiding bij borstvoeding
  4. Liefdevolle verzorging van de baby
  5. Kans om echt te wennen aan ouderschap

Wil je nog meer ervaringen lezen? Ga dan naar http://www.dekraamvogel.nl/trotse-ouders

Quote kraamverzorgende Mirjam: Het is veel wat er in de kraamweek op je af komt. We hebben ons werk goed gedaan als je na de kraamweek kunt zeggen: “Fijn dat je er was, goed dat je gaat. Je hebt ons op de rit gezet, we kunnen het.”