Woensdag 13 juli leuke activiteiten mét verrassing in De Speelhoorn!

logo speelhoorn
De Speelhoorn bestaat dit jaar 15 jaar. En dat wordt gevierd! Tijd voor Westfriese MAMA om een kijkje te gaan nemen en te vragen wat er op het programma staat…

Slechts 1 euro
Jeannette Fuchs ontvangt mij gastvrij en vertelt enthousiast over de stadsspeeltuin. ‘Iedereen is welkom, met vooral leuke speelonderdelen voor kids ‘vanaf dat ze kunnen lopen’ t/m ongeveer 10 jaar.’ Jongere kids en (groot)ouders en/of verzorgers mogen natuurlijk altijd mee, maar hoeven de (slechts 1 euro) entree niet te betalen.

airtrampoline

Air-trampoline
Met mooi weer verandert het middenterrein in een waterparadijs en ieder jaar komt er een nieuw speelonderdeel bij. Hierdoor wordt de speeltuin steeds groter en is er altijd weer iets nieuws te beleven. Zo is er vorig jaar een moderne Sona gekomen, waarop interactieve spelletjes gespeeld kunnen worden. En in dit bijzondere jubileumjaar is er helemaal uitgepakt met een enorme air-trampoline!

Kopje koffie met een tijdschrift erbij
Aan ons als Westfriese MAMA’s is ook gedacht! Je kunt zelf ook lekker ontspannen met een drankje en iets lekkers. En voor een feestje is er een feestarrangement, waarmee alles geregeld wordt, van eigen picknicktafel tot lunch en glitter-tattoo!

Feest
Op woensdag 13 juli is het feest! Het 15-jarig jubileum wordt gevierd tussen 13 en 17 uur met de officiele opening van de air-trampoline en allerlei leuke activiteiten voor de kids. En er is ook nog een leuke verrassing voor alle kinderen…wij zijn nieuwsgierig dus van de partij! Komen jullie ook?

De Speelhoorn is tot en met 19 oktober van dinsdag-zondag geopend van 10-17 uur en op maandag van 14-17 uur. Een 10-rittenkaart kost zelfs maar 8 euro en een jaarkaart voor het hele gezin 20 euro. Kijk voor meer informatie op deze site.

speelhoorn