Tips voor positiekleding

Positiekleding uitzoeken is iets wat je niet dagelijks doet. Bij je eerste kindje is het dan ook best lastig. Waar moet je nu op letten? Wat is handig? Hier wat tips.

Wanneer begin je met het dragen van zwangerschapskleding?
Dit verschilt van vrouw tot vrouw en van zwangerschap tot zwangerschap. Bij mijn eerste zwangerschap kon ik mijn gewone broeken pas bij 3 maanden niet meer aan. Terwijl ik bij mijn derde zwangerschap al bij 7 weken met zwangerschapsbroeken rond liep. Je voelt zelf het beste wanneer je broeken en rokken te strak zitten. Het dragen van zwangerschapsshirts kun je vaak wat langer uitstellen. Maar wacht ook weer niet te lang, het zou zonde zijn om je normale kleding uit te rekken. Ook zijn zwangerschapsshirts en blouses langer dan normale shirts. En hoe sneller je zwangerschapskleding draagt, hoe langer je er plezier van hebt 😉

Moet ik echt zwangerschapskleding kopen of kan ik ook gewone kleding kopen in een maatje groter?
Het kopen van extra grote maten gewone kleding is niet zo’n goed idee. Deze kleding is overal groter zodat je er eerder lomp uitziet. Zwangerschapskleding is juist gemaakt voor je groeiende buik (en borsten) zodat je er vrouwelijk uit blijft zien. In te wijde kleding voel je je vaak minder aantrekkelijk. Bovendien mag je juist trots zijn op je groeiende buikje en vrouwelijke vormen.

Welke kledingstukken heb ik zeker nodig?
Investeer in enkele goede basisstukken zoals een mooie comfortabele, veelzijdige zwangerschapsjurk, een zwarte broek, enkele basisshirts en een comfortabele zwangerschapsjeans. Hier zul je veel plezier van hebben. Bovendien kun je dit soort basisstukken ook bij een volgende zwangerschap perfect weer opnieuw gebruiken.

Queen Mum Slimfit zwangerschapsjeans, indigo blueSeraphine zwangerschap- en borstvoedingsjurk, Enja, blackNoppies basic zwangerschapsshirt Amsterdam, white

En lieve aanstaande Mama’s vergeet niet, ook aan het ondergoed moet je even denken. Want als mama mag je best nog mooi en sexy zijn!

Bron: http://www.neufmoisbelle.com/clothing-tips


Voor een overzicht waar je in West-Friesland terecht kunt voor positiekleding, bekijk onze poll en vul deze aan met tips voor andere MAMA’s (to be)!

Wanneer je een prachtige bolle buik hebt is het leuk om een fotoshoot te doen. Het is toch ook wel heel bijzonder dat jouw kleintje daar in je buik zit.
Kijk hier, we hebben een leuke actie voor jou!

 

Laat ons uw reactie horen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s