Vaderdag cadeau

Aankomende zondag is het weer Vaderdag! Nog geen cadeau gevonden voor die hardwerkende, stoere en vooral lieve vader? Misschien zit hier iets voor je tussen: 

1. Dada Book – Your baby’s first word will be dada

Het eerste woordje van je kind zal zijn..? Papa! Met het Dada Book weten vaders precies wat ze moeten doen om hun kind ‘papa’ als eerste woordje aan te leren.

De schrijver van het boek, Jimmy Fallon, had zijn zinnen gezet op het eerste woordje van zijn dochter. Dat zou natuurlijk papa moeten worden. Helaas voor Fallon werd het ‘mama’… Met dit boek daagt hij alle andere vaders uit om dit wel waar te maken bij hun kind!

 

Dit boek shoppen voor €15,99.

2. Moustache sticky notes

Heeft hij graag een ontbijtje op bed? Met dit notitieblokje in de vorm van een snor begint Vaderdag helemaal goed. Plak een snorretje op zijn koffiemok en schrijf er iets liefs op!

Moustache Sticky Notes, €5,95.

3. Kladblok van hout

De vader die dit cadeau krijgt hoeft nooit meer bang te zijn om iets te vergeten. Een boodschappenlijstje? Even opschrijven. Kinderen van school halen of naar sport brengen? Gewoon op dit handige kladblok noteren. En is het blok helemaal volgeklad? Dan schuurt deze handige vader het blok weer mooi glad.

Kladblok van hout, €9,95.

4. Barbecue brandijzer

Misschien wordt het deze Vaderdag wel barbecueweer! Dan is deze gadget onmisbaar… Een biefstukje met zijn eigen naam erop of verzinnen de kinderen een lief tekstje?

BBQ Brandijzer, €19,95.

5. Happy Socks – Zo vader zo dochter/zoon

Met deze kleurrijke sokken kunnen vaders goed voor de dag komen samen met hun kind! Met deze vrolijke prints aan hun voeten zijn ze een perfecte match.

Happy Socks, €16,75.

Bron: Fabmama.nl


Vergeet je niet te stemmen op jouw favoriete Vaderdag-foto!? 

Laat ons uw reactie horen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s