Vakantie

Op vakantie met een baby?! Zie ik dat wel zitten vroeg ik me af…

Maar de ervaring leert: het kan prima! Lees de tips op onze site en laat het genieten beginnen!

Kleding voor warm en koeler weer

Verschillende ‘laagjes’ zijn handig, zo kun je bij elk type weer je kind voldoende kleden. Neem genoeg rompertjes en T-shirtjes mee. Die kun je overal voor gebruiken: op het strand, in het zwembad, enzovoorts.

Verzorging

Thuis heb je vele verzorgingsmiddelen bij de hand, maar het is erg onhandig om die allemaal mee te nemen.

Bedenk dat op iedere bestemming ook andere baby’s zijn. De meeste verzorgingsproducten zijn overal dus wel verkrijgbaar.

Neem echter wel mee wat je onderweg, en de eerste dagen ter plekke nodig hebt. Dat bespaart je de stress van het meteen op pad moeten gaan als je aankomt.

Groot materieel

Hier zul je wat keuzes moeten maken. Een kleine buggy is makkelijker mee te nemen. Maar is die wel handig op ieder terrein?

Een verhoogde flexibiliteit krijg je door een Buik of Rugdrager mee te nemen. Je kleintje zit comfortabel terwijl jij die mooie wandeling kunt maken, ideaal!

Maar bij een lekkere zonvakantie zal dat niet nodig zijn, denk dan echter wel aan een parasol of strandtentje voor de kleine.

Een goede reisapotheek voor de baby

Wat heb je nodig om je kleintje gezond te houden? Een kleine reisapotheek is zeker aan te raden.Wat daar in moet zitten zie je op de inpaklijst.

Ook niet vergeten

Neem wat vertrouwde spulletjes mee, zoals een knuffel, een lapje of speelgoed waar het kind vaak mee speelt. Het is handig speelgoed mee te nemen dat niet gauw zoek raakt of stuk gaat.

Als je kind ziek is of zich verveelt kan wat vertrouwd speelgoed, dat je achter de hand hebt gehouden, een welkome afleiding of troost zijn.

Bron: http://www.vakantie-met-kinderen.com

 

Laat ons uw reactie horen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s