Winnaar winactie Draagpunt

En de winnaar is………

Van harte gefeliciteerd!
Je kunt contact opnemen met Daniëlle van Houwelingen via info@draagpunt.nl.

Heb je niet gewonnen? Wat jammer…. maar niet getreurd.
Boek je een basisdraagconsult in maart of april (dit hoeft niet in maart of april plaats te vinden) dan ontvang je na het noemen van Westfriese MAMA een korting van wel 15% op je consult!

Wil je graag je kindje dragen maar heb je geen idee hoe je moet beginnen en welke knoopwijze of welke draagwijze nu bij jou of je kindje past? Of vraag je je af of je ooit overweg zult kunnen met een doek van meer dan 4 meter lang? Misschien draag je je kindje al maar zit de doek of drager nog niet lekker. Het kan ook zijn dat jij zelf of je kindje lichamelijke bijzonderheden hebben en je je afvraagt of je wel kunt dragen. Dat zijn allemaal onderwerpen en vragen waarvoor je bij daniele terecht kunt in een draagconsult.

Wanneer je interesse hebt in een draagconsult gaan jullie samen in gesprek en proberen jullie de beginsituatie in kaart te brengen en bekijken jullie of een draagconsult zinvol is of dat Danielle je vraag zo kan beantwoorden. Samen kijken jullie naar wat jij zelf wilt en verwacht en samen schatten jullie in wat er nodig is en hoeveel tijd dit ongeveer zal gaan kosten.

Het consult is afgelopen wanneer je jezelf zeker genoeg voelt om je kindje alleen in een doek of drager te krijgen. Het is ook mogelijk om na het consult een doek of drager te huren zodat je in alle rust nog eens kunt voelen en proberen of het iets voor je is en bij je past. Weet je het al zeker? Je kunt bij Danielle ook doeken kopen!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

www.draagpunt.nl
www.facebook.com/draagpunt
info@draagpunt.nl
+31611753582