Zwangerschapscursus

Sportief & Zwanger – De eigentijdse zwangerschapscursus in de regio

Samenwerking
Na vele zwangerschapscursussen onder de namen ZwangerFit Stede Broec en Zwanger en Fit Wervershoof slaan Willeke Schouten en Sharon Lankhorst de handen ineen en gaan ze samen verder onder een naam: Sportief & Zwanger.

De cursus heeft een iets ander karakter gekregen. Nog altijd ligt de focus op actief blijven tijdens je zwangerschap en betrouwbare informatie krijgen over je bevalling. De invulling van het sportgedeelte is wat fanatieker, omdat er in circuitvorm gewerkt wordt. Uiteraard zijn de oefeningen nog altijd geschikt voor zwangere vrouwen en is het ook mogelijk om de oefening aan te passen indien iemand aangeeft moeite te hebben met bepaalde oefeningen.

Locaties
Sportief & Zwanger geeft op twee locaties in de regio cursussen: in Wervershoof bij Sport- en Wellnescentrum De Dars en in Stede Broec bij Fit4Lady. Op beide locaties wordt er gewerkt met professionele fitnessapparatuur, met elk zijn eigen karakter.

In De Dars in Wervershoof maken we gebruik van de ‘UX Cross’: een circuitconstructie met talloze mogelijkheden tot oefeningen. Uiteraard zijn de oefeningen aangepast op de zwangere vrouw. Bij Fit4Lady in Stede Broec maken we gebruik van professionele fitnessapparatuur op basis van luchtdruk. Dit houdt in dat er in beide richtingen weerstand is en u dus twee oefeningen in een heeft! Op lekkere up-beat muziek werken we een circuit af met de nodige afwisseling.

Deelname

Sportief & Zwanger werkt met besloten groepen. Dit houdt in dat je deelneemt aan de cursus als je tussen de 20 en 29 weken zwanger bent. Als je je wilt inschrijven voor de cursus kun je op de website vinden welke cursus past bij jouw uitgerekende datum.

Meer informatie vind je op http://www.sportief-zwanger.nl